lliri blau

el qui canta els seus mals espanta…

About

Una espurna més en l’Espai…

La música és molt important per a mí. Moltes cançons han passat per la meva vida i hi han deixat petja. Mica en mica aniré transcrivint-les i, si puc, les acompanyaré amb el seu enregistrament musical.

Si algú no troba la cançó que busca,  pot demanar-me-la amb un comentari a l’apartat “about” i, si s’escau, intentaré incloure-la.

Maria Assumpta Santapau

2 thoughts on “About

  1. Un blog molt interessant, moltes gràcies per la feina.
    Et volem preguntar si la cançó ‘Cant d’Estiu’ és una lletra de Maragall escrita per a la mateixa música del ‘Tot Baixant …’ de Glück? No ens ha quedat clar.

    • maria assumpta on said:

      Gràcies, Dionís, pel teu comentari. Sento molt no poder respondre amb certesa la teva pregunta. Et puc dir que quan vaig aprendre “Cant d’Estiu” (la versió d’autor anònim), va ser en català i amb la mateixa melodia que “In einem kühlen Grunde”, de Glück. Al cap de molts anys vaig descobrir en un llibre de cançons alemanyes que, la melodia d’ambdues, coïncidia. No es pot dir que sigui una traducció; dels tres textos cap no coïncideix. Potser la melodia alemanya va inspirar noves creacions literàries. Si algun dia ho esbrines t’agrairé me n’assabentis.

Deixa un comentari